pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB


okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze...
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia....
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
36.98 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
28.23 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
37.96 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 1 HGT.08.

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 1 HGT.08.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08.Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany termin...
48.19 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i...
52.74 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    ...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Organizacja spotkań biznesowych i konferencji

Organizacja spotkań biznesowych i konferencji

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy technologii żywności

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej,...
43.79 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia hotelarska. HGT.06

Pracownia hotelarska. HGT.06

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)!Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale...
49.25 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
49.25 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 1

Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą...
35.04 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.1

Realizacja usług w recepcji cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
36.98 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 1 z 4 : 1234...ostatnia» (67 pozycji)