pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych....
podręcznik:

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 496 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 978830215039551
ISBN: 978-83-0215-039-5
Data: 2015-08-18
Cena wydawcy: 49.20 złpozycja niedostępna

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak - opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych...."
Renata Szajna, Danuta Ławniczak - autor m.in.:
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy - okładka podręcznika
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja... Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna;
Organizowanie usług kelnerskich. - okładka podręcznika
Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja;
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. - okładka podręcznika
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja;
Obsługa klientów w gastronomii. - okładka podręcznika
Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia... Renata Szajna, Danuta Ławniczak;
Kupujący tę pozycję zamówili również: