pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
podręcznik:

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 280 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 978830214735752
ISBN: 978-83-0214-735-7
Data: 2014-08-21
Cena: 39.65 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2 - Danuta Ławniczak, Renata Szajna - opis podręcznika:

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2"
Danuta Ławniczak, Renata Szajna - autor m.in.:
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy - okładka podręcznika
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja... Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna;
Organizowanie usług kelnerskich. - okładka podręcznika
Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja;
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. - okładka podręcznika
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja;
Obsługa klientów w gastronomii. - okładka podręcznika
Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia... Renata Szajna, Danuta Ławniczak;
Produkty podobne:
Działalność recepcji. Tom 3. Szkoła - okładka podręcznika
Działalność recepcji. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna.... Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa... Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz
Organizacja pracy w hotelarstwie. - okładka podręcznika
Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna.... Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak