podręcznik:
Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
autor:
Ewa Czarniecka-Skubina
(red.)Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 300 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788389184375 |
ISBN: | 978-83-8918-437-5 |
Data: | 2017-02-13 |
57.44
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Podręcznik „Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 57.44 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.