Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Piotr Ogiński
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2023 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 162x235 mm |
EAN: | 9788383171302 |
ISBN: | 978-83-8317-130-2 |
Data: | 2023-05-26 |
Opis książki:
Owoce, zioła i alkohol - to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na You Tube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell s Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.
Książka "Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki" - Piotr Ogiński - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2023 r. Cena 41.67 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.