pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta

Autor książki:

Dominika Wójciak

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2017
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788381030472
ISBN: 978-83-8103-047-2
Data: 2018-02-19
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.

100 przepisów na potrawy bezmięsne - wersje wegańskie i bez glutenu
Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.

Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka,
zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a

Książka "Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta" - Dominika Wójciak - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2017 r.