pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 24


okładka podręcznika - Pracownia hotelarska Działalność recepcji Kwalifikacja T.11. Technik hotelarstwa

Pracownia hotelarska Działalność recepcji Kwalifikacja T.11. Technik hotelarstwa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.Nieoceniona pomoc...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań. Podstawy elektrotechniki w praktyce Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna

Zbiór zadań. Podstawy elektrotechniki w praktyce Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja jest dodatkową pomocą dla uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Składa się...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy elektroniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy elektroniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Przekazuje wiedzę dotyczącą: zasad BHP podczas pracy...
69.03 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia instalacji elektrycznych. Kwalifikacja E.8 Technik elektryk elektryk. Szkoła ponadgimnazjalna

Pracownia instalacji elektrycznych. Kwalifikacja E.8 Technik elektryk elektryk. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja jest przeznaczona do praktycznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.8 (Montaż i konserwacja instalacji elektrycznych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas...
75.28 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy elektrotechniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy elektrotechniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Prezentuje informacje dotyczące: zasad BHP podczas pracy...
72.21 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia sporządzania kosztorysów i dokumentacji przetargowej. Kwalifikacja B.30. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Pracownia sporządzania kosztorysów i dokumentacji przetargowej. Kwalifikacja B.30. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik budownictwa, realizująca treści z zakresu kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej), do wykorzystania podczas zajęć...
70.16 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje,...
68.41 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
43.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
54.86 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
44.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
To kompendium, które pomoże uczniom: stworzyć wizerunek firmy założyć działalność gospodarczą zatrudnić pracowników, korzystając z różnych form...
62.54 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych stanowi dopełnienie Diagnozowania układów elektrycznych i elektronicznych. Obie książki w sposób kompleksowy i praktyczny prowadzą ucznia przez...
62.54 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
66.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
66.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Operator ładowarek jednonaczyniowych

Operator ładowarek jednonaczyniowych

Podręcznik. Wydawnictwo: LIWONA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Niniejsza publikacja skierowana jest głównie do osób, które przygotowują się do odbycia kursu na operatora ładowarek jednonaczyniowych. Ponadto może stanowić niezbędne kompendium wiedzy dla obecnych operatorów ww. maszyn, aby...
35.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Logistyka procesów produkcji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Logistyka procesów produkcji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji...
41.45 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie produkcji i dystrybucji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Planowanie produkcji i dystrybucji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w pro­cesach produkcji, dystrybucji...
37.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Podręcznik

Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi...
36.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w branży elektrycznej

Działalność gospodarcza w branży elektrycznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik poświęcony zagadnieniom dotyczącym działalności gospodarczej w branży elektrycznej, napisany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodach. Opisano w nim warunki i zasady funkcjonowania przedsiębiorstw w...
26.60 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 24 z 36 : «pierwsza...2223242526...ostatnia» (708 pozycji)