pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 978830214082251
ISBN: 978-83-0214-082-2
Data: 2013-11-06
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Podręcznik „Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner” - oprawa miękka - Wydawca: REA.