pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wilga
Rok wyd.: 2020
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 190x235 mm
EAN: 9788328074637
ISBN: 978-83-2807-463-7
Data: 2020-02-26
Cena wydawcy: 34.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.

Książka "Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków" - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Wilga. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2020 r.