Księgarnia »
Wydawnictwa »
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, WSiP - strona 165
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji E.24 (Eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z zasadami bhp i ppoż.,...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży....
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Przystępnie wprowadza w...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej obejmuje następujące treści: przewodniki i izolatory, budowa atomu, obwody elektryczne, elektryczność, budowa i naprawa...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do kształcenia w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów fryzjerskich). Do nauki pielęgnacji, ondulacji, strzyżenia, układania i zmiany koloru...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M.42 (organizowanie obsługi pojazdów samochodowych). W książce omówiono m.in. następujące zagadnienia: zasady...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych) i T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,...
pozycja niedostępna
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik usług fryzjerskich. Fryzjer. Kwalifikacja A.19
Zakres: kwalifikacja A.19 (Wykonywanie zabiegów fryzjerskich) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego, sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego, zapoznania się...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: kwalifikacja M.18 (Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych)Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego, sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja opracowana zgodnie z nową podstawą programową dla zawodów: technik handlowiec, sprzedawca i technik księgarstwa do kształcenia w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Stanowi materiał przygotowujący do...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
pozycja niedostępna