pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Katarzyna Kocierz

Katarzyna Kocierz - autor


okładka podręcznika - Towar jako przedmiot handlu Prowadzenie sprzedaży Podręcznik. Tom 1. Kwalifikacja A.18
Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz

Towar jako przedmiot handlu Prowadzenie sprzedaży Podręcznik. Tom 1. Kwalifikacja A.18

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając...
37.38 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna
Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4
Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: - posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, - dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, - dobierania urządzeń...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18. Szkoła ponadgimnazjalna
Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz

Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa
Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu cukiernik na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej i szkoły policealnej. Opracowany zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych. Dopuszczony przez MEN do użytku...
pozycja niedostępna

okładka książki - Towaroznawstwo. Poradnik metodyczny
Marta Misiarz, Katarzyna Kocierz

Towaroznawstwo. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Poradnik metodyczny został opracowany do podręcznika Towaroznawstwo dla zasadniczej szkoły zawodowej i szkoły policealnej, jest zintegrowany z podręcznikiem stanowi pomoc dla nauczyciela w organizowaniu zajęć z towaroznawstwa. Zamieszczone w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technika w produkcji cukierniczej. Poradnik metodyczny
Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Poradnik jest skorelowany z podręcznikiem Technika w produkcji cukierniczej do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej, który został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania do tego...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technika w produkacji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa
Katarzyna Kocierz

Technika w produkacji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły...
pozycja niedostępna

okładka książki - Towaroznawstwo. Podręcznik dla zawodu sprzedawca w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej
Marta Misiarz, Katarzyna Kocierz

Towaroznawstwo. Podręcznik dla zawodu sprzedawca w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Towaroznawstwo - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Zawarto w nim treści związane z klasyfikacją i opisem wyrobów znajdujących się...
pozycja niedostępna