pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788302147371
ISBN: 978-83-0214-737-1
Data: 2023-07-14
Cena wydawcy: 57.60 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki:
posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.

Podręcznik „Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.