pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788302135903
ISBN: 978-83-0213-590-3
Data: 2023-07-26
Cena wydawcy: 75.40 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.