pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 336 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302167935
ISBN: 978-83-0216-793-5
Data: 2023-07-26
Cena wydawcy: 56.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami umożliwia samodzielne sprawdzanie stopnia przyswojenia wiedzy niezbędnej podczas egzaminu. Idealny, by szybko ocenić, które zagadnienia wymagają ponownego powtórzenia. Napisany zwięźle, zawiera wybór najważniejszych informacji. Nie ma na celu zastąpienia podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i wartościowe dopełnienie.

Podręcznik „Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.