pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Autor książki:

Julita Bator

Dane szczegółowe:
Wydawca: ZNAK
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 208 s.
Wymiar: 210x145 mm
EAN: 9788324032204
ISBN: 978-83-240-3220-4
Data: 2014-09-25
Cena wydawcy: 32.62 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.

Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: o własne pieczywo, o drugie śniadanie do pracy i szkoły, o nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, o desery dla łasuchów, o dania świąteczne.

Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy ,,Zamień chemię na jedzenie "!

Książka "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy" - Julita Bator - oprawa twarda - Wydawnictwo ZNAK. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2014 r.