pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 280 s.
Wymiar: 200x200 mm
EAN: 978830207120100
ISBN: 83-0207-120-X
Data: 2010-03-24
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja; żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.iono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, urządzeń do mycia naczyń, sporządzania i ekspedycji napojów. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.