pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Autor książki:

Egon Binder

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2002
Oprawa: miękka
Ilość stron: 117 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788370733520
ISBN: 83-7073-352-2
Data: 2009-01-29
pozycja niedostępna

Opis książki:

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Książka "Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" - Egon Binder - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 117 stron i została wydana w 2002 r.