pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Autor książki:

Franciszek Wolski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Arystoteles
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 235x165 mm
EAN: 9788380380851
ISBN: 978-83-8038-085-1
Data: 2017-06-09
8.45 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Opis książki:

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.

W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Książka "Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby" - Franciszek Wolski - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2017 r. Cena 8.45 zł. Zapraszamy na zakupy!