pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
książka:

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Dane szczegółowe:
Wydawca: Arystoteles
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
EAN: 9788380380851
ISBN: 9788380380851
Data: 2017-06-09
Cena: 3.95  Cena wydawcy: 5.99 zł Oszczędzasz: 2.04 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - opis wydawcy:

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.

W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!
Franciszek Wolski - autor m.in.:
Produkty podobne:
Wędzenie dla smakoszy - okładka książki
Wędzenie dla smakoszy Cosima Bellersen Quirini
Poniedziałek, 18 Marca 2019 roku.