pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Autor książki:

Franz S. Wagner

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 136 s.
Wymiar: 155x215 mm
EAN: 9788370737665
ISBN: 978-83-7073-766-5
Data: 2009-05-26
23.27 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Książka "Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" - Franz S. Wagner - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 136 stron i została wydana w 2009 r. Cena 23.27 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.