pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Autor książki:

Zbigniew Prokopczuk

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 200x140 mm
EAN: 9788377073711
ISBN: 978-83-7707-371-1
Data: 2021-03-08
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Książka "Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni" - Zbigniew Prokopczuk - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.