pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Autor książki:

Paweł Ochman

Dane szczegółowe:
Wydawca: ZNAK
Rok wyd.: 2017
Oprawa: twarda
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 226x267 mm
EAN: 9788324050017
ISBN: 978-83-2405-001-7
Data: 2017-10-11
Cena wydawcy: 54.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI
Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman - weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:
-Czym zastąpić nabiał i jajka?
-Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
-Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?
Paweł Ochman - weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: "Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach". Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.

Książka "Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału" - Paweł Ochman - oprawa twarda - Wydawnictwo ZNAK. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2017 r.