pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Polskie jabłka. Poszerzamy kulinarne horyzonty

Autor książki:

Joanna Tołłoczko

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2016
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 195x264 mm
EAN: 9788379931620
ISBN: 978-83-7993-162-0
Data: 2016-07-21
24.01 
Ostatni egzemplarz! pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Jabłko jest bardzo polskim owocem, który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni, to koniecznie musi być kaczka nadziewana, schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!

Książka "Polskie jabłka. Poszerzamy kulinarne horyzonty" - Joanna Tołłoczko - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2016 r. Cena 24.01 zł. Zapraszamy na zakupy!