pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 2

Autor książki:

Piotr Dominik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Naukowe Sophia
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 80 s.
Wymiar: 240x170 mm
EAN: 9788366040052
ISBN: 978-83-6604-005-2
Data: 2021-04-20
30.39 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.

Książka "Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 2" - Piotr Dominik - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe Sophia. Książka posiada 80 stron i została wydana w 2018 r. Cena 30.39 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.