pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Kuchnia polska regionalna
książka:

Kuchnia polska regionalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: STOPKA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 528 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788385734888
ISBN: 978-83-8573-488-8
Data: 2011-06-01
pozycja niedostępna

Kuchnia polska regionalna - opis książki:

Dla odkrywców niepospolitych smaków.
Jak pożenić w jednym rondlu kuchnię ogólnopolską i regionalną Czy babkę ziemniaczaną można zjeść na słodko Co wyjdzie z połączenia maku i kaszy Czym są hałuszki I, u diaska, co zrobić z gotowaną sałatą, która nieszczęśliwie trafiła do garnka Polska kuchnia regionalna jest wznowieniem bestselleru, który rozszedł się liczbie pół miliona egzemplarzy. Prezentowana edycja jest jeszcze ciekawsza. Gromadzi grubo ponad tysiąc pieczołowicie dobranych, różnorodnych i przede wszystkim sprawdzonych przepisów, którymi podzieliły się gospodynie z całego kraju. Książka zdradza specyfikę nie tylko lokalnych specjałów. Wzbogacają ją zabawne ilustracje Natalii Kulki, które przynoszą nowe inspiracje i pomysły. Na końcu znajduje się poręczny przelicznik miar i wag. A to wszystko w jednym tomie!

Książka „Kuchnia polska regionalna” - oprawa twarda - Wydawnictwo STOPKA.

Książka posiada 528 stron i została wydana w 2011 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Kuchnia polska regionalna"
Kupujący tę pozycję zamówili również: