pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gluten na widelcu

Autor książki:

Peter H.R. Green, Rory Jones

Dane szczegółowe:
Wydawca: Galaktyka
Rok wyd.: 2016
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 300 s.
Wymiar: 158x240 mm
EAN: 9788375795516
ISBN: 978-83-7579-551-6
Data: 2016-11-15
Cena wydawcy: 42.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
? przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
? wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
? odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
? podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Książka "Gluten na widelcu" - Peter H.R. Green, Rory Jones - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Galaktyka. Książka posiada 300 stron i została wydana w 2016 r.