pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowy wyrób wędlin

Autor książki:

Franciszek Wolski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Arystoteles
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788363803230
ISBN: 978-83-6380-323-0
Data: 2013-10-17
Cena wydawcy: 6.30 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa.

Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.

Domowe wędzenie wędlin.

Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.

Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Książka "Domowy wyrób wędlin" - Franciszek Wolski - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2013 r.