pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Co robić, aby potrawa się udała

Autor książki:

Alina Stradecka

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788325800796
ISBN: 978-83-2580-079-6
Data: 2009-05-06
pozycja niedostępna

Opis książki:

Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.

Książka "Co robić, aby potrawa się udała" - Alina Stradecka - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.