pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...

Autor książki:

Cosima Bellersen Quirini

Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA W-Z
Rok wyd.: 2016
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 170x235 mm
EAN: 9788371758737
ISBN: 978-83-7175-873-7
Data: 2016-11-03
Cena wydawcy: 30.45 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.

Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.

Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.

Książka "399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ..." - Cosima Bellersen Quirini - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2016 r.