pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 5


okładka podręcznika - Organizowanie obsługi pojazdów samochodowych. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja M.42.1. Technik pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna

Organizowanie obsługi pojazdów samochodowych. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja M.42.1. Technik pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M.42 (organizowanie obsługi pojazdów samochodowych). W książce omówiono m.in. następujące zagadnienia: zasady...
68.66 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo. Tom 5. Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12. Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo. Tom 5. Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12. Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Przystępnie wprowadza w...
68.66 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji Podręcznik cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji Podręcznik cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu...
63.06 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Techniki pracy w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Techniki pracy w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa. Przybliża bazę noclegową w Polsce i...
51.45 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa klientów Podręcznik. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna

Obsługa klientów Podręcznik. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży....
37.38 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Obsługa kelnerska Podręcznik cz. 1. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Obsługa kelnerska Podręcznik cz. 1. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji...
68.66 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie...
67.58 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Wykonywanie elementów maszyn, urządzeń i narzędzi metodą obróbki ręcznej Kwalifikacja M.20.1 Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Ślusarz. Szkoła ponadgimnazjalna

Wykonywanie elementów maszyn, urządzeń i narzędzi metodą obróbki ręcznej Kwalifikacja M.20.1 Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Ślusarz. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz ślusarz, realizujący treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M. 20 (Wykonywanie elementów maszyn, urządzeń i narzędzi metodą obróbki ręcznej). W podręczniku...
66.12 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej. Zeszyt ćwiczeń

Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej obejmuje następujące treści: biuro podróży, formy turystyki, atrakcje turystyczne Polski, kraje i narodowości, na dworcu, na lotnisku,...
51.45 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Sprzedaż towarów Zajęcia w pracowni Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa cz. 2. Technikum. Zasadnicza szkoła zawodowa

Sprzedaż towarów Zajęcia w pracowni Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa cz. 2. Technikum. Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze sprzedażą towarów, zarządzaniem należnościami...
54.02 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Sprzedaż towarów. Zajęcia w pracowni. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa cz. 3. Technikum. Zasadnicza szkoła zawodowa

Sprzedaż towarów. Zajęcia w pracowni. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa cz. 3. Technikum. Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze sporządzaniem dokumentów potwierdzających...
54.02 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Szablony fryzjerskie. Zeszyt ćwiczeń cz.3
praca zbiorowa

Szablony fryzjerskie. Zeszyt ćwiczeń cz.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera kilkaset ćwiczeń, które są powiązane z treścią podręczników dla technika usług fryzjerskich. Zeszyt ćwiczeń to kompendium wiedzy trzy w jednym To zadania przygotowujące do egzaminu z zakresu trzech kwalifikacji: FRK.01, FRK.02,...
57.22 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - BHP w logistyce i spedycji

BHP w logistyce i spedycji

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Podręcznik krok po kroku wprowadza w tematykę bezpieczeństwa i higieny pracy w branży spedycyjno-logistycznej. Publikacja przedstawia podstawowe pojęcia bhp, omawia zagrożenia zawodowe w środowisku pracy każdego logistyka i podaje sposoby na ich...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Projektowanie fryzur. Nowoczesna stylizacja kwalifikacja FRK,03
praca zbiorowa

Projektowanie fryzur. Nowoczesna stylizacja kwalifikacja FRK,03

Podręcznik. Wydawnictwo: Suzi ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Podręcznik do projektowania fryzur zawiera efekty kształcenia w kwalifikacji FRK.03. Jest to książka XXI wieku. Bardzo nowoczesna, kolorowa i konsekwentna. Uczy o stylach, kompozycji we fryzjerstwie, kolorze, proporcjach oraz o...
63.92 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Automatyka napędu

Automatyka napędu

Podręcznik. Wydawnictwo: Redakcja Wydawnictw AGH ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Celem książki jest przybliżenie zagadnień teorii sterowania w optymalizacji układów napędowych. Przedstawia ona pewien aspekt matematyki stosowanej w zastosowaniach przemysłowych. Głównym zadaniem książki jest pokazanie, że struktury sterowania dla...
55.25 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zarządzanie kampanią reklamową Kwal. PGF.08. cz.1
praca zbiorowa

Zarządzanie kampanią reklamową Kwal. PGF.08. cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Podręcznik to kompendium wiedzy na temat planowania, sprzedaży i realizowania efektywnych kampanii reklamowych, opracowany zgodnie z podstawą programową do zawodu technik reklamy. Część pierwsza publikacji omawia treści dotyczące...
68.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa magazynów Kwal. SPL.01. Technik logistyk
praca zbiorowa

Obsługa magazynów Kwal. SPL.01. Technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych dla zawodu technik logistyk i magazynier-logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji SPL.01 (obsługa magazynów). Część pierwsza publikacji omawia treści...
75.07 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sieci komputerowe. Kwal INF.02 Zbiór zadań cz.3
praca zbiorowa

Sieci komputerowe. Kwal INF.02 Zbiór zadań cz.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Zbiór zadań zawiera ćwiczenia, które są powiązane z treścią podręcznika Sieci komputerowe. Dzięki niemu uczeń przygotuje się do egzaminu potwierdzającego kwalifikację INF.02. Publikacja pozwala sprawdzić wiedzę dotyczącą m.in.: rodzajów...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
praca zbiorowa

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych,...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 5 z 38 : «pierwsza...34567...ostatnia» (753 pozycji)