Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 3
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Publikacja skierowana do uczniów klas 1-4 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.35. (Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji). Książka prezentuje...
50.27
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów techników grup: mechanicznej, hutniczej, górniczej i pokrewnych. Polecamy ją uczniom liceów profilowanych o profilach: mechaniczne techniki wytwarzania, mechatronicznym i transportowo-spedycyjnym, a...
99.86
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla techników i szkół policealnych realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji E.14 (Aplikacje internetowe). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do tworzenia aplikacji internetowych opartych na dwóch...
45.65
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.16. Wykonywanie robót zbrojarskich i betoniarskich B.16.1. Przygotowanie stali zbrojeniowej do montażu. W książce określono m.in. ogólne...
39.97
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.4. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z utrzymaniem obiektów budowlanych....
47.09
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji E.13 (Projektowanie i wykonywanie lokalnej sieci komputerowej). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z projektowaniem,...
52.75
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji E.13 (Konfigurowanie urządzeń sieciowych). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z konfigurowaniem urządzeń sieciowych...
37.38
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.35 (Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności prowadzenia w przedsiębiorstwie spraw kadrowo-płacowych...
60.81
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji E.13 (Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze sprawnym administrowaniem...
53.60
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania...
75.21
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności niezbędnych do...
64.60
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji E.12 (Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z bezpieczeństwem posługiwania...
59.08
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.36 (Dokumentowanie i ewidencjonowanie operacji gospodarczych). Prezentuje wiedzę na temat rachunkowości i uczy umiejętności sporządzania...
63.06
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technika obsługi...
54.02
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: technik ekonomista, technik rachunkowości, część kwalifikacji: sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy...
44.25
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania...
79.93
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: 1. część kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej) Podręcznik do nauki: sposobów korzystania ze źródeł informacji geograficznej, zasad udzielania informacji na temat walorów turystycznych regionów oraz...
69.85
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności planowania działalności...
26.73
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości,...
47.30
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i...
78.77
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni