pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 122 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788389184580
ISBN: 978-83-8918-458-0
Data: 2015-04-20
Cena wydawcy: 26.58 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014.    

Podręcznik „Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.