Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii - Małgorzata Konarzewska, Ewa H. Lada, Barbara Zielonka - opis podręcznika:
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku ""