pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 136 s.
Wymiar: 283x206 mm
EAN: 9788382220636
ISBN: 978-83-8222-063-6
Data: 2021-03-01
Cena wydawcy: 18.36 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.

Podręcznik „Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: SBM.