pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Złota kuchnia polska

Autor książki:

Elżbieta Adamska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 480 s.
Wymiar: 170x225 mm
EAN: 9788377705865
ISBN: 978-83-7770-586-5
Data: 2012-01-03
Cena wydawcy: 59.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ponad 1000 dokładnie sprawdzonych przepisów na potrawy które z łatwością można przygotować z dostępnych na rynku produktów. Wiele wariantów tradycyjnych dań. Nowe pomysły przywiezione z podróży po Chinach Włoszech Francji Grecji Chorwacji... Regionalne polskie przepisy na pyszne potrawy. Porady praktyczne usprawniające pracę. A wszystko opisane krok po kroku aby gotowanie mogło być relaksem i przjemnością.

Książka "Złota kuchnia polska" - Elżbieta Adamska - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 480 stron i została wydana w 2011 r.