pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Książki »
»
Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Tytuł książki:

Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie

Autor książki:

Reinhold Metz, Hans Szameitat

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2018
Oprawa: twarda
Ilość stron: 408 s.
Wymiar: 220x285 mm
EAN: 9788379933396
ISBN: 978-83-7993-339-6
Data: 2018-05-10
84.40  130.00  45.6 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie - Reinhold Metz, Hans Szameitat - opis książki:

Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

Książka „Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie” - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 408 stron i została wydana w 2018 r. Cena 84.40 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Smakowite drzewa - okładka książki
Smakowite drzewa Małgorzata Kalemba-Dróżdż
Dzika kuchnia - okładka książki
Dzika kuchnia Łukasz Łuczaj
Produkty podobne:
Kuchnia polska - okładka książki
Kuchnia polska Elżbieta Adamska
Ziemniaki - okładka książki
Ziemniaki Lutz Behrendt, Jens Stumpf