pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Zdrowe łakocie. Domowe słodycze dla dzieci
książka:

Zdrowe łakocie. Domowe słodycze dla dzieci

Dane szczegółowe:
Wydawca: Zwierciadło
Rok wyd.: 2019
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 165x220 mm
EAN: 9788381320726
ISBN: 978-83-8132-072-6
Data: 2019-05-07
Cena: 26.48  Cena wydawcy: 39.90 zł Oszczędzasz: 13.42 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Zdrowe łakocie. Domowe słodycze dla dzieci - Jolanta Naklicka-Kleser - opis książki:

Wyjątkowe smakołyki - nie tylko pyszne, ale zdrowe i łatwe w przygotowaniu.

Trudno odmówić maluchom tego, co lubią najbardziej.

A zazwyczaj są to słodycze.

Jak sprawić, żeby słodycze były wartościową częścią diety dzieci? Żeby nie zawierały szkodliwych składników? I nadal wywoływały na twarzach maluchów uśmiech?
Najprostszym sposobem będzie przygotowywanie pysznych, ale zdrowych łakoci w domu. A pomogą w tym proste przepisy Jolanty Naklickiej-Kleser, pasjonatki gotowania, w tym dla trójki swoich dzieci.

W książce znajdą się też przepisy na słodkie, ale zdrowe dania - doskonałe na obiad lub kolację.

Jolanta Naklicka-Kleser
Matka trójki dzieci, żona i spełniona kobieta, która kilka lat temu postawiła wszystko na jedną kartę: z dnia na dzień zrezygnowała z pracy, aby sprawdzić się wśród najlepszych kucharzy w II edycji programu Masterchef. Dzięki temu rozpoczęła nowe życie, w którym może robić to, co kocha najbardziej. Bogactwo smaków i zdrowa kuchnia - tym chce dzielić się z innymi. Autorka książki Lodovo i Zdrowe przetwory (Wydawnictwo Zwierciadło).

Książka „Zdrowe łakocie. Domowe słodycze dla dzieci” - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Zwierciadło.

Książka posiada 224 stron i została wydana w 2019 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Zdrowe łakocie. Domowe słodycze dla dzieci"
Jolanta Naklicka-Kleser - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Free Słodkości bez glutenu, mleka, - okładka książki
Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru Rosella Venezia, Gabila Gerardi