pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 978830214077851
ISBN: 978-83-0214-077-8
Data: 2013-09-26
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.