pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki...
Księgarnia »
Książki »
podręcznik:

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788371418181
ISBN: 978-83-7141-818-1
Data: 2008-11-13
pozycja niedostępna

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - Małgorzata Konarzewska, Ewa H. Lada, Barbara Zielonka - opis podręcznika:

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki..."
Małgorzata Konarzewska, Ewa H. Lada, Barbara Zielonka - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. - okładka książki
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Podręcznik Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska