pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Warzywa faszerowane i zapiekane

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788377070468
ISBN: 978-83-7707-046-8
Data: 2011-03-14
pozycja niedostępna

Opis książki:

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych - takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor - oraz tych mniej popularnych - takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.
Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco - np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.
Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki - z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.
Obok szybkich i prostych dań - np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym - proponujemy bardziej wykwintne specjały - np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.

Książka "Warzywa faszerowane i zapiekane" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.