pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Turkey. Mediterranean Cuisine

Dane szczegółowe:
Wydawca: Konemann
Rok wyd.: 2006
Oprawa: twarda
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 225x290 mm
EAN: 9783833120374
ISBN: 3-8331-2037-1
Data: 2009-03-27
Cena wydawcy: 19.24 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Turkish cuisine appeals with all the culinary variety of a country that is a combination of East and West. Surrounded by the Sea of Marmara, the Black Sea, the Aegean Sea, and the Mediterranean Sea, Turkey offers a variety of fish delicacies that are transformed into fantastic dishes by master chefs from the coastal areas. From island, there are recipes for rice-filled vine leaves, delicious pilafs and stuffed eggplants, as well as local specialties of the highest order.

Książka "Turkey. Mediterranean Cuisine" - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2006 r.