pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Smalec we współczesnej kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 140x205 mm
EAN: 9788377071090
ISBN: 978-83-7707-109-0
Data: 2012-02-08
pozycja niedostępna

Opis książki:

Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami.

W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo - np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem - oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby - np. korniszony czy marynowaną cebulkę.

Książka "Smalec we współczesnej kuchni" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2012 r.