pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku

Autor książki:

Francesca Badi, Licia Cagnoni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2018
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 195x240 mm
EAN: 9788379714339
ISBN: 978-83-7971-433-9
Data: 2018-09-14
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów.

Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
- osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy
- można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów
- w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni

Książka "Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku" - Francesca Badi, Licia Cagnoni - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2018 r.