pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Książki »
»
Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku
książka:

Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2018
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 256 s.
EAN: 9788379714339
ISBN: 978-83-7971-433-9
Data: 2018-09-14
13.22  35.00  21.78 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku - Francesca Badi, Licia Cagnoni - opis książki:

Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów.

Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
- osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy
- można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów
- w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni

Książka „Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku” - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Jedność.

Książka posiada 256 stron i została wydana w 2018 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku"
Francesca Badi, Licia Cagnoni - autor m.in.:
Czekolada. Szkoła gotowania krok - okładka książki
Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku Francesca Badi, Omar Busi;
Produkty podobne: