pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

Autor książki:

Wolfgang Hauer

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 88 s.
Wymiar: 150x220 mm
EAN: 9788370737610
ISBN: 978-83-7073-761-0
Data: 2009-03-04
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Metody wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Książka "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" - Wolfgang Hauer - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 88 stron i została wydana w 2009 r.