pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Raclette i fondue

Dane szczegółowe:
Wydawca: Muza
Rok wyd.: 2004
Oprawa: miękka
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 170x210 mm
EAN: 9788373196049
ISBN: 83-7319-604-8
Data: 2006-11-14
Cena wydawcy: 31.50 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Dania z raclette i fondue przyrządza się przy stole, a każdy ze stołowników może sam wybrać składniki, które trafią na jego patelenkę lub widelczyk. Książka dla wszystkich tych, którzy lubią intymne kolacje we dwoje i luźne spotkania w większym towarzystwie. Autorki zebrały w niej przepisy na ciekawe dania z raclette i fondue: 100 przepisów na potrawy, od prostych po wyrafinowane, od klasycznych po azjatyckie. Uzupełnia je wiele ilustrowanych informacji o naczyniach i dodatkach. Ponadto w książce zamieszczono dobre rady oraz rozdział dotyczący wykwintnych przystawek, kremowych dipów i sosów oraz orzeźwiających koktajli.

Książka "Raclette i fondue" - oprawa miękka - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2004 r.