pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Podstawy gotowania

Autor książki:

Elizabeth Wolf-Cohen

Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA W-Z
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 145x195 mm
EAN: 9788371756153
ISBN: 978-83-7175-615-3
Data: 2008-11-30
pozycja niedostępna

Opis książki:

Obszerny przewodnik wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowywania produktów i przyrządzania potraw. Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki, jak luzowanie mięsa czy przygotowanie doskonałego kremu jajecznego, stają się łatwe i przyjemne.

Książka "Podstawy gotowania" - Elizabeth Wolf-Cohen - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2007 r.