pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Moje sekrety kulinarne. Czyli jak robić, żeby się nie narobić

Autor książki:

Bożena Dykiel

Dane szczegółowe:
Wydawca: Publicat
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788324507528
ISBN: 83-245-0752-3
Data: 2006-01-27
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Bożena Dykiel - znakomita aktorka i... doskonała Pani Domu, poleca sprawdzone przez siebie przepisy kuchni polskiej na każdą okazję: święta, przyjęcia rodzinne, codzienne obiady, śniadania i kolacje, pikniki i wszystkie te sytuacje, które wymagają podania smacznych, łatwych i zawsze udających się potraw. Pełen humoru poradnik kulinarny i domowy, przeplatany osobistymi radami jak prowadzić dom" i wspomnieniami autorki oraz fotografiami z jej rodzinnego albumu. Skorzystają z niego zarówno świeżo upieczone mężatki, młode matki, jak i gospodynie domowe, babcie, teściowe - czyli te wszystkie osoby, którym bliska jest dbałość o rodzinę i przyjaciół podczas wspólnych spotkań przy stole.

Książka "Moje sekrety kulinarne. Czyli jak robić, żeby się nie narobić" - Bożena Dykiel - oprawa twarda - Wydawnictwo Publicat.