pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięso i inne przysmaki z ogniska

Autor książki:

Carsten Bothe

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 150x215 mm
EAN: 9788370737627
ISBN: 978-83-7073-762-7
Data: 2009-04-09
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
- Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
- Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
- Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
- Jak gotować i piec na ogniu
- 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

Książka "Mięso i inne przysmaki z ogniska" - Carsten Bothe - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2009 r.