pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa na zimno

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 170x220 mm
EAN: 9788377071069
ISBN: 978-83-7707-106-9
Data: 2012-02-07
pozycja niedostępna

Opis książki:

Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny - mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.

Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.

Proponujemy specjały tańsze i droższe - dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.

Książka "Mięsa na zimno" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2012 r.