pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa i ryby. Sekrety mojej kuchni

Autor książki:

Marek Łebkowski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Świat Książki
Oprawa: twarda
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788373116047
ISBN: 83-7311-604-4
Data: 2006-11-13
Cena wydawcy: 38.61 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wyrafinowane przepisy mistrza patelni. kolejna część pięciotomowej serii Sekrety Mojej Kuchni odsłania tajemnice przyrządzania potraw z mięs, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza. Prezentuje dania kuchni całego świata, nie zapominając o naszych rodzimych przysmakach. Książka - wspaniały przewodnik po kuchniach innych narodów - sprawi, że nikogo nie będą przerażały takie nazwy, jak: brandade, moussakas, cassoulet i choucroute. Oprócz tych wielu wspaniałych przepisów publikacja zawiera canne rady dotyczące przyrządzania mięs i ryb i innych dań na ich bazie, np. pierogów.

Książka "Mięsa i ryby. Sekrety mojej kuchni" - Marek Łebkowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki.