pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Książki »
»
Makrobiotyka w polskiej kuchni
książka:

Makrobiotyka w polskiej kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Książka i Wiedza
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788305136174
ISBN: 978-83-0513-617-4
Data: 2015-07-08
26.01  29.00  2.99 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko - opis książki:

Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.

Książka „Makrobiotyka w polskiej kuchni” - oprawa miękka - Wydawnictwo Książka i Wiedza.

Książka posiada 216 stron i została wydana w 2015 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Makrobiotyka w polskiej kuchni"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Odnowa na talerzu - okładka książki
Odnowa na talerzu Bożena Żak-Cyran
Produkty podobne:
Kuchnia polska - okładka książki
Kuchnia polska Małgorzata Puzio, Justyna Sobczak