pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

Autor książki:

Joseph Seeletso

Dane szczegółowe:
Wydawca: Świat Książki
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 210x260 mm
EAN: 9788379437030
ISBN: 978-83-7943-703-0
Data: 2014-10-22
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Joseph Józek Seeletso - Botswańczyk z urodzenia od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz artysta kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce jej smakach podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.

Książka "Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk" - Joseph Seeletso - oprawa miękka - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2014 r.